Visar alla 22 resultat

Vi säljer stekhällar i många olika utföranden och prisklasser. Vilken som passar just dig beror på vilka behov du har. Våra kunders behov brukar handla om typ av stekhäll, ytmaterial, storlek, prisklass, rengöring m.m.

Läs vår köpguide för stekhällar längst ned på denna sida.

-19%
8 395 kr 6 810 kr inkl. moms 5 448 kr
-12%
6 745 kr 5 960 kr inkl. moms 4 768 kr
11 320 kr inkl. moms 9 056 kr
6 120 kr inkl. moms 4 896 kr
4 845 kr inkl. moms 3 876 kr
8 035 kr inkl. moms 6 428 kr
6 760 kr inkl. moms 5 408 kr
-10%
29 095 kr 26 125 kr inkl. moms 20 900 kr
18 990 kr inkl. moms 15 192 kr
23 240 kr inkl. moms 18 592 kr
33 240 kr inkl. moms 26 592 kr
34 615 kr inkl. moms 27 692 kr
26 240 kr inkl. moms 20 992 kr
18 490 kr inkl. moms 14 792 kr
18 865 kr inkl. moms 15 092 kr
23 990 kr inkl. moms 19 192 kr
34 365 kr inkl. moms 27 492 kr
36 615 kr inkl. moms 29 292 kr
26 365 kr inkl. moms 21 092 kr
18 490 kr inkl. moms 14 792 kr
25 740 kr inkl. moms 20 592 kr
20 240 kr inkl. moms 16 192 kr

Saker att tänka på vid köp av stekhäll

Typ av stekhäll
Gashällar har fördelen att de har jämnare fördelning av värme än elhällar, men de kräver dock fackkunskap vid installation.

Elhällar värms generellt upp långsammare än gasmodeller, men de hällar som drivs av 1-fas-el är enklare i installationen än gashällar, då det i stort sett är plug 'n play som gäller.

Stekhällens material
En viktig aspekt att fundera igenom är vilket material som passar din verksamhet bäst.

Rostfritt stål är det vanligaste materialet i stekytan på stekhällar. Det förmedlar värme väl, är relativt lätt att rengöra och har en yta som gör att det som steks ej fastnar.

Precis som rostfritt stål så är även kromade ytor väldigt lätta att rengöra. För "skör" mat som lätt fastnar så som stekta ägg och pannkakor lämpar en kromad stekhäll sig utmärkt då dess non-stick-egenskaper är ännu mer utmärkande än hos stekhällen i rostfritt stål. Kromhällar värms upp snabbare och avger mindre spillvärme ut i köket. De är också lättare att rengöra.

Kapacitetsbehov och storlek
Storlek är en annan viktig aspekt att väga in i valet av stekhäll. Att köpa en stor stekhäll innebär att du alltid kommer att ha kapacitet att svara mot behovet under den mest intensiva perioden i din verksamhet. Nackdelen är att den kan ta upp yta som behövs för andra välbehövliga restaurangmaskiner. Vissa modeller av stekhällar kan ha egenskaper som gör dem mer flexibla i sin användning så som integrerad grilldel eller flera värmezoner, vilket kan vara väl värt att utvärdera behovet av.

Skötsel och underhåll av stekhäll
Detta område är viktigt för livslängden på din häll. Ta bort stekrester med en skrapa och rengör med diskmedel och vatten som inte är kallt innan hällen svalnat.