Visar alla 21 resultat

Vi säljer stekhällar i många olika utföranden och prisklasser. Vilken som passar just dig beror på vilka behov du har. Våra kunders behov brukar handla om typ av stekhäll, ytmaterial, storlek, prisklass, rengöring m.m.

Läs vår köpguide för stekhällar längst ned på denna sida.

-19%
8 395 kr 6 810 kr (5 448 kr ex. moms)
11 320 kr (9 056 kr ex. moms)
6 120 kr (4 896 kr ex. moms)
4 845 kr (3 876 kr ex. moms)
8 035 kr (6 428 kr ex. moms)
6 760 kr (5 408 kr ex. moms)
-10%
29 095 kr 26 125 kr (20 900 kr ex. moms)
18 990 kr (15 192 kr ex. moms)
23 240 kr (18 592 kr ex. moms)
33 240 kr (26 592 kr ex. moms)
34 615 kr (27 692 kr ex. moms)
26 240 kr (20 992 kr ex. moms)
18 490 kr (14 792 kr ex. moms)
18 865 kr (15 092 kr ex. moms)
23 990 kr (19 192 kr ex. moms)
34 365 kr (27 492 kr ex. moms)
36 615 kr (29 292 kr ex. moms)
26 365 kr (21 092 kr ex. moms)
18 490 kr (14 792 kr ex. moms)
25 740 kr (20 592 kr ex. moms)
20 240 kr (16 192 kr ex. moms)

Saker att tänka på vid köp av stekhäll

Typ av stekhäll
Gashällar har fördelen att de har jämnare fördelning av värme än elhällar, men de kräver dock fackkunskap vid installation.

Elhällar värms generellt upp långsammare än gasmodeller, men de hällar som drivs av 1-fas-el är enklare i installationen än gashällar, då det i stort sett är plug 'n play som gäller.

Stekhällens material
En viktig aspekt att fundera igenom är vilket material som passar din verksamhet bäst.

Rostfritt stål är det vanligaste materialet i stekytan på stekhällar. Det förmedlar värme väl, är relativt lätt att rengöra och har en yta som gör att det som steks ej fastnar.

Precis som rostfritt stål så är även kromade ytor väldigt lätta att rengöra. För "skör" mat som lätt fastnar så som stekta ägg och pannkakor lämpar en kromad stekhäll sig utmärkt då dess non-stick-egenskaper är ännu mer utmärkande än hos stekhällen i rostfritt stål. Kromhällar värms upp snabbare och avger mindre spillvärme ut i köket. De är också lättare att rengöra.

Kapacitetsbehov och storlek
Storlek är en annan viktig aspekt att väga in i valet av stekhäll. Att köpa en stor stekhäll innebär att du alltid kommer att ha kapacitet att svara mot behovet under den mest intensiva perioden i din verksamhet. Nackdelen är att den kan ta upp yta som behövs för andra välbehövliga restaurangmaskiner. Vissa modeller av stekhällar kan ha egenskaper som gör dem mer flexibla i sin användning så som integrerad grilldel eller flera värmezoner, vilket kan vara väl värt att utvärdera behovet av.

Skötsel och underhåll av stekhäll
Detta område är viktigt för livslängden på din häll. Ta bort stekrester med en skrapa och rengör med diskmedel och vatten som inte är kallt innan hällen svalnat.